Stiahnite si film Angry Birds Movie 2, plus nejaké nové sladké bonusové materiály a vychutnajte si veselú lúpež kedykoľvek a kdekoľvek sa vám páči.

Nestihli ste film The Angry Birds Movie 2, keď sa premietal v kinách? To je v poriadku. Teraz si môžete vychutnať ten najlepší videoherný film z pohodlia svojich útulných pyžam alebo zo spoločensky nevhodného oblečenia podľa vášho výberu – bez úsudku.

Nielenže budete môcť sledovať záhadné spojenectvo, ktoré sa rozvíja medzi vtákmi a ošípanými, kedykoľvek a kdekoľvek a akokoľvek chcete oblečené, ale digitálne vydanie obsahuje aj veľa zábavných doplnkov – od receptov pre domácich majstrov, ktoré môžu vyskúšať doma, až po krátke animácie predstavujúce takmer príliš roztomilé Hatchlings. Prostredníctvom obrázkov Sony:

Bonusové materiály pre ANGRY BIRDS MOVIE 2 zahŕňajú úplne nový mini film „Live Stream“ a šesť rozkošných šortiek Hatchling, tri rodinné zábavné aktivity pre domácich majstrov inšpirované filmom, kolekciu zákulisných predstavení s obsadením a posádkou, vzrušujúca návšteva zoologickej záhrady v LA, kde sa stretnú úžasní pernatí priatelia, spieva tematická dovolenka a ešte oveľa viac!

Ak sa chystáte pridať do svojej zbierky fyzické vydanie tohto animovaného drahokamu komédie, film Angry Birds Movie 2 príde 12. novembra na 4K Ultra HD, Blu-Ray a DVD!