Nové 18-jamkové ihrisko, založené na filme Angry Birds Movie 2, sa otvorí koncom tohto roka v komplexe amerického sna New Jersey Meadowlands.

Dobrá správa pre fanúšikov Angry Birds a mini-golfu – tento rok sa otvorí vôbec prvá mini-golfová atrakcia Angry Birds v Severnej Amerike! 18 jamkové indoor golfové ihrisko pribudne v New Jersey Meadowlands, keď sa koncom tohto roka otvorí špičková zábavná, maloobchodná a jedálenská destinácia s americkým snom o rozlohe 278 000 metrov štvorcových.

Nové ihrisko bude sledovať dobrodružstvo filmu Angry Birds Movie 2 prostredníctvom ikonických miest filmu na ostrove Bird Island, Pig Island a novo objaveného a neúprosne ľadového ostrova Eagle. Každá jamka predstavuje pre golfistov jedinečnú výzvu, ktorú treba prekonať, a pre veteránov Angry Birds to je obdobie, keď sa tie roky plánovania trás a riešenia hádaniek založených na fyzike nakoniec vyplatia.

V obchode je toho ešte viac. Sledujte ďalšie informácie o novej minigolfovej atrakcii Angry Birds a dajte si pozor na ďalšie oznámenia a prekvapenia týkajúce sa vydania filmu Angry Birds Movie 2 v auguste a 10. výročia filmu Angry Birds v decembri!