Chceli by ste zažiť pocit ktorý zažívajú nahnevaní vtáci pri každom vystrelení z praku? Pripravte sa na skok do novej zmiešanej reality – Angry Birds First Person Slingshot prichádza na Magic Leap One Creator Edition už túto jeseň!

Rovio a Resolution Games ako dvorní developeri spolupracujúci s Magic Leap odhalili pár detailov ohľadom prichádzajúcej zmiešanej reality v ktorej sa bude nová naprogramovaná hra odohrávať. Prichádza Angry Birds FPS: First Person Slingshot

Po prvýkrát sa objaví hra Angry Birds FPS: First Person Slingshot, ktorá umožní hráčovi vidieť neuveriteľne realistické animované postavy a predmety prekrývajúce hráčovi skutočné prostredie (napríklad gauč v obývačke) a prebudí Angry Birds k životu ako nikdy predtým – priamo v domácnostiach užívateľov.

Kati Levoranta, generálna riaditeľka spoločnosti Rovio Entertainment, povedala: “Sme nadšení, že môžme rozšíriť značku a univerzum Angry Birds na nové a vznikajúce platformy, ako je Magic Leap, ktoré poskytujú fanúšikom jedinečný spôsob interakcie so svojimi obľúbenými postavami. Resolution Games urobili neuveriteľnú prácu prebudiac Angry Birds k životu v novom zážitku, ktorý umožní hráčom vidieť a cítiť, aké to je bojovať s ošípanými ako nikdy predtým.”.