Prvá mobilná hra Angry Birds Mobile AR, ktorú oživila technológia Apple ARKit.

 

Po úvodnej predobjednávkovej kampani v AppStore, Rovio a Resolution Games dnes vydali hru Angry Birds AR: Isle of Pigs pre iOS zariadenia, čím sa kultová hrateľnosť Angry Birds prinesie prvýkrát do mobilnej rozšírenej reality (AR).

Angry Birds AR: Ostrov ošípaných poskytuje fanúšikom zblízka pohľad do vzdialeného dovolenkového miesta pre neslávne zelené ošípané. Akonáhle tam sú, klasické Angry Birds postavy Red, Bomb, Chuck a Blues sú po ruke, aby bombardovali exotické pláže ostrova, strmé útesy a zasnežené svahy, aby zničili štruktúry ošípaných a spôsobili všeobecnú katastrofu! Každá úroveň – viac ako 50 sa dá hrať pri štarte – predstavuje puzzle založené na fyzike prekrývajúce okolie hráča. Pri sledovaní 3D úrovní prostredníctvom iPhone alebo iPadu môžu hráči prejsť okolo 360 stupňov okolo úrovní, aby našli slabiny a skryté predmety. Keď sú pripravené, zarovnajte perfektný záber s intuitívnymi ovládacími prvkami na obrazovke – kráčajte zblízka, aby ste precízili alebo šliapali späť, aby ste získali lepší pohľad na zničenie.

Kati Levoranta, výkonná riaditeľka spoločnosti Rovio Entertainment, uviedla: „Dostali sme veľa reakcií po oznámení spoločnosti Angry Birds AR: Isle of Pigs. Teraz, keď je hra k dispozícii na celom svete, sme nadšení, ako fanúšikovia reagujú. “

„AR vytvára interaktívne zážitky pre hráčov v ich vlastnom prostredí ako nikto iný,“ povedal Tommy Palm, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Resolution Games. „A keď zmiešate bohaté predstavenia a dynamiku hrania, fanúšikovia Angry Birds sa začali milovať, myslíme si, že je to recept na neuveriteľné množstvo zábavy a nemôžeme sa dočkať, až uvidíme, čo si myslia hráči. ““

 

Angry Birds AR: Isle of Pigs je teraz k dispozícii na celom svete v obchode App Store na bezplatné stiahnutie. V roku 2019 bude k dispozícii oveľa viac zábavy pre Angry Birds, ktoré sa objavia v pokračovaní filmu The Angry Birds Movie 2 v auguste!