Po neslýchanom úspechu celovečeráku Angry Birds Movie, ktorý bezmála utržil 350 miliónov USD len v kinách a odštartoval globálnu filmovú značku sa rozhodli ROVIO Entertainemnt a Columbia Pictures spojiť sily a vytvoriť pokračovanie s názvom ANGRY BIRDS MOVIE 2, ktoré bude znova obsahovať nelietajúce nahnevané vtáčiky, armádu zelených prasiat a hlavne kopec srandy! Distribúciu filmu zabezpečí Sony Pictures.

Pokračovanie zábavného celovečerného rodinného filmu by sme mali uzrieť okolo dátumu 20teho Septembra roku 2019. Tento dátum je zároveň 10tym výročím vzniku originálnej hry Angry Birds.

Režisérom snímky by sa tento krát mal stať Thurop Van Orman, ktorý v poslednej dobe pracoval pre Disney a Sony Pictures Animation a stojí okrem iného za snímkami The Marvelous Misadventures of Flapjack alebo Adventure Time. Spolurežisérom by sa mal stať John Rice ktorý bol jedným z hlavných tvorcov príbehu v Angry Birds Movie 1 a taktiež režíroval veľmi populárne krátke filmy Angry Birds Hatchlings. Producentom bude John Cohen – produkoval Angry Birds Movie a taktiež Despicable Me a iné. Scénár ma zase na starosti Peter Ackerman ktorý okrem iného písal scénár k Ice Age.

Je na čo sa tešiť! Veď jednotka (Angry Birds Movie) prevalcovala kiná aj napriek nepriaznivým a skeptickým rečiam o vyhorení značky Angry Birds. Takže si nezabudnite poznačiť termín v diári!

Vidíme sa v kine, SQUAWK