ToonsTV, “in-game” platforma Rovia pre mobilný video obsah s viac než 5,4 miliardami videní po celom svete, je od októbra k dispozícii aj ako samostatná aplikácia! ToonsTV app zhromažďuje všetky vaše obľábené kreslené seriály a animované videá z Angry Birds univerza na jednom mieste, ktoré sú odteraz k dispozícii všade tam, kam sa pohente.
S viac ako 30 kanálmi bezplatnej rodinnej video zábavy je aplikácia ToonsTV nielen domovom originálnych animovaných seriálov Rovia ako Angry Birds Toons, Piggy Tales a Stella, ale rovnako aj celej rady kvalitných show od tretích strán ako je napr. Wallace a Gromit, Pucca alebo National Geographic Zooville a ďalších.
A čo je na tejto aplikácii najlepšie? ToonsTV bude síce aj naďalej k dispozícii v rámci Rovio hier, ale samostatná aplikácia bude prvá, ktorá sprístupní nové epizódy Angry Birds Toons, Piggy Tales a Stella. Pozrieť si všetky najnovšie epizódy bude v aplikácii možné exkluzívne už o dva dni skôr, ako sa objavia kdekoľvek inde! Aplikácia ToonsTV tiež obsahuje Play All režim, funkciu Moja história a odporúčania na ďalšie videá.
V januári 2015 získala platforma ToonsTV ocenenie DigiDay za najlepšiu platformu pre video distribúciu.
Aplikáciu si môžete stiahnuť z Google Play alebo Apple App Store.