Tešíte sa na film The Angry Birds Movie 2? Pokračovanie hitu “The Angry Birds Movie” z roku 2016 získalo nový, skorší dátum premiéry.

Pre tých, ktorí sa tešia na premiéru filmu The Angry Birds Movie 2, máme dobrú správu: pokračovanie má teraz nový, skorší dátum vydania. Pôvodne plánovaný na vydanie v septembri budúceho roka, The Angry Birds Movie 2 má teraz ohlásenú premiéru už na 16. augusta 2019.

To znamená, že fanúšikovia prvého filmu Angry Birds budú musieť čakať o 500 hodín menej ako sa pôvodne plánovalo, kým sa dočkajú zhliadnutia hviezdneho obsadenia či už čo sa nahnevaných vtákov týka, ale aj obľúbených prepožičaných hlasov Jasonom Sudeikisom, Joshom Gadom, Billom Haderom, Peterom Dinklageom a Dannym McBrideom. Leslie Jones, Rachel Bloom, Eugenio Derbez, Awkwafina a Sterling K. Brown.

V prepočte je to o vyše 30 000 minút menej, kým sa dozvieme do akých problémov a dobrodružstiev sa naši obľúbení operení hrdinovia znova zapletú :). Určite sa môžeme tešiť na návrat červeného REDa, prchkého Bomb-a, super rýchleho Chucka a ich neustálych zelených nepriateľov:-) Vraj nebudú chýbať ani roztomilé “Hatchlings” vtáčatká, ktoré sme prvý krát videli v úvodnom filme a odvtedy lámu srdcia všetkých Angry Birds fanúšikov.