Leslie Jones, Rachel Bloom, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, a ďalšie zvučné mená potvrdili svoju účasť na tomto skvelom projekte vo forme prepožičania svojich schopností alebo hlasov…

Sony Pictures a Rovio entertainment znovu spájajú sily pri produkcii The Angry Birds Movie 2. Filmári dali dokopy časť pôvodnej partie  a taktiež pozvali ďalšie herecké / produkčné esá aby urobili z Angry Birds Movie 2 nezabudnuteľný zážitok. Film plánuje priletieť do kín 20. Septembra 2019.

Hlavné filmové vtáky a ošípané – vrátane Jasona Sudeikisa – stvárňujúceho temperamentného Red -a, Josh Gad (Kráska a zviera, Zmrznutý, Vražda na Orient Expresse) ako rýchlý Chuck, Bill Hader (Barry, Trainwreck) ako prasiatko Leonard – kráľ ošípaných, Danny McBride (Viceprezidenti, To je koniec) ako nevyrovnaný čierny Bomb – sú späť pre viac zábavy, rovnako ako Peter Dinklage (Hra trónov, pomstiteľov: Nekonečná vojna, tri billboardy) prepožičiavajúc svoj hlas legendárnemu Mocnému orlovi.

K vyššie uvedený hviezdam sa pridajú ďalši skvelí umelci vrátane Leslie Jones (Emmy-nominee for Saturday Night Live, Ghostbusters) ktorý bude filmovým zloduchom, víťazka Golden Globe – Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend), Golden Globe a Emmy – víťazka Sterling K. Brown (This is Us, Black Panther, The People vs. O.J. Simpson), Mexická superstar komédií Eugenio Derbez (Instructions Not Included, Overboard), Zach Woods (Silicon Valley, The Post), Awkwafina (Oceans 8, Crazy Rich Asians), Lil Rel Howery (Get Out), Dove Cameron (The Descendants, Agents of SHIELD), Beck Bennett (Saturday Night Live, Brigsby Bear) a Brooklynn Prince (The Florida Project) – všetci už potvrdili účasť na tomto očakávanom projekte.

Producent filmu John Cohen sa vyjadril “Veľmi ma teší neskutočne talentované zloženie nášho tímu ktorý sme dali dokopy k pokračovaniu mega-úspešného celovečeráku. Sme nesmierne šťastní že Jason, Josh, Bill, Danny, a Peter  sú späť v tomto dobrodružstve a že sa pripojili aj Leslie, Rachel, Sterling, Eugenio a toto úžasné talentované zloženie. Určite budeme čoskoro späť s úžasnými novinkami ohľadom pripravovaného filmu.”

Pokračovanie filmu nadväzuje na úspech celosvetového Blockbusteru “The Angry Birds Movie”, ktorý sa stal kasovým trhákom č. 1 v 50 krajinách sveta, vrátane USA v máji 2016. S tržbami na úrovni 352 miliónov  dolárov celosvetovo (box office) sa tento film stal druhým najviac zarábajúcim spracovaním počítačovej hry v histórii.