Prvý svojho druhu, Angry Birds World, ponúka skvelé atrakcie, ktoré priťahujú všetky vekové skupiny hľadajúce vzrušenie.

Po dokončení svojej vonkajšej časti, predstavujúcej 42 metrov vysoký Super Slingshot, ktorý je pripravený katapultovať hostí do vzduchu, oslavuje prvý zábavný park Angry Birds World svoje prvé otvorenie v Doha Festival City! Spoločnosť Angry Birds World, ktorá bola vyvinutá v parku Trimoo, sľubuje, že bude poskytovať dobrodružstvo značky Angry Birds, ktoré nadchne žiadateľov všetkých vekových skupín.

V parku s rozlohou 17 000 metrov štvorcových sa nachádza viac ako 20 jedinečných jázd a atrakcií. Keď sa neskĺzajú do vzduchu pomocou Super praku, hostia môžu navštíviť Redov dom z filmu Angry Birds Movies, urobiť rozstrek v rafte alebo vziať lanový kurz zavesený vo závratnej výške. Zábava pokračuje vo vnútornej časti parku, kde na vás čaká viac atrakcií vrátane vzrušujúcich jázd, ako je Blast Bomb – vzrušujúci pokles voľného pádu z výšky 11 metrov a Red Alert – 360-stupňová vzrušujúca jazda. Park Angry Birds World sa môže pochváliť aj prvou svetovou / vonkajšou motokárovou dráhou, na ktorej si hostia môžu navzájom vyzvať na priateľský závod. Pre najmenších je tu Veľký strom, viacúrovňové tvorivé ihrisko, ktoré ponúka okrem zábavných výziev, ako je lanová dráha a zip-line, aj rôzne zábavné dielne.