Angry Birds budú v novej sezóne strážiť zápasy hviezdneho Amerického basketbalového tímu Chicago Bulls ako ďalšie oko rozhodcu pomocou tzv. Angry Birds Eye View Cam – teda kamery ktorá bude zo vzduchu sledovať celý priebeh zápasu.

 

V minulom roku Angry Birds prekvapili fanúšikov športu po celom svete, keď sa stali sponzorom rukávov pre Everton Football Club v anglickej Premier League. Teraz Angry Birds prinášajú v rámci svojich športových sponzorstiev spoluprácu s Chicago Bulls. Angry Birds bude sponzorovať novú kameru, ktorá prinesie fanúšikom basketbalu priblížené a dramatické zábery z hracej plochy vo všetkých domácich hrách Bulls.

 

Nová kamera Angry Birds Eye View Cam sa v nedeľu 20. októbra predstaví na oboch stranách United centra (nad doskami lemujúcimi koše), keď Bulls čelia tímu Pistons v prvej domácej hre sezóny 2018-2019. Fanúšikovia, ktorí budú na štadióne, budú môcť vidieť všetku akciu z nových kamier ešte nad rámec miestneho vysielania.

“Sme nadšení, že môžeme fanúšikom Bulls predstaviť nový spôsob sledovania svojho obľúbeného tímu a pre nás v centrále spoločnosti Rovio v meste Espoo máme teraz skvelý spôsob, ako byť bližšie k nášmu krajanovi, hráčovi Red Bulls, Lauri Markkanenovi.” – vyjadrilo sa Rovio.