V meste je nový vták! Dve fínske spoločnosti, Rovio Entertainment a lifestylová značka Billebeino, spolupracovali na novej limitovanej edícii kapsúl Angry Birds.

Línia obsahuje ikonické postavy Angry Birds a novú exkluzívnu postavu Bille Birda, ktorá vychádza zo zakladateľa Billebeina a bývalého hráča NHL Ville Leina. Odevy z limitovanej edície sa dnes dostanú do vybraných predajcov a do internetového obchodu Billebeino.

Kolekcia bude obsahovať unisex oblečenie a doplnky pre dospelých aj deti. Odevy majú vzory, ktoré kombinujú ikonické postavy Angry Birds s minimalistickým a okamžite rozpoznateľným logom a štýlmi písma, ktorými sa Billebeino preslávil. Spomínaný Bille Bird sa objaví v grafických umiestneniach, ktoré hrajú na zábavnej a deštruktívnej povahe Angry Birds, s detskými dizajnmi zahŕňajúcimi zničiteľné materiály, ktoré sa objavujú v každej hre Angry Birds.

Billebeino založil v roku 2014 bývalý hráč NHL Ville Leino, ktorého vášeň pre šport a vyjadrenie prostredníctvom umenia sa spojili, aby inšpirovali značku. Dnes sa Billebeino špecializuje na bežné nosenie, pričom všetky obsahujú návrhy Ville Leina.

„S Billebeino sme našli partnera, ktorý je rovnako dobrodružný a zábavný ako Angry Birds,“ hovorí Katri Chacona, riaditeľka licencovania v Rovio. „Každá značka vnáša do mixu svoj vlastný jedinečný dizajnový prístup a nevšedný zmysel pre humor, výsledkom čoho je nový štýlový rad, ktorý skutočne vyniká nad ostatnými,“ dodáva.

Zakladateľ Billebeino Ville Leino komentuje inšpiráciu pre kolekciu kapsúl: „Chceli sme, aby táto kolekcia bola hravá a zábavná. Na návrhy sme použili veľa farieb a umenia, aby sme mohli kolekciu nadchnúť celú rodinu. Spolupráca s medzinárodnou fínskou spoločnosťou bola veľmi inšpiratívna. Najunikátnejšie bolo navrhnúť si vlastnú postavu v štýle legendárnych hier Angry Birds. Pre extra dotyk sme vytvorili limitovanú edíciu plyšáka Bille Bird a choreografiu tanca Bille Bird v spolupráci s miestnou tanečnou školou DCA. Dúfame, že táto spolupráca inšpiruje ľudí k pohybu, tancu a radosti zo života.“
Sam Barker, hlavný licenčný riaditeľ v IMG, povedal: „Sme nadšení z uvedenia tejto novej kolekcie kapsúl inšpirovanej obľúbenou franšízou Angry Birds. Jedinečná spolupráca spája Villeho charakteristický štýl s farebným, hravým svetom Angry Birds.“