Malé “Baby Birds” si ukradnú svoj kus slávy v novinke od Rovia s názvom Angry Birds Match. Hatchlings  – ako sa nazývajú malé vtáčiky (deti slávnych Angry Birds) zažívajú svoju premiéru v mobilných hrách v titule s názvom Angry Birds Match. Ide o puzzle štýl hry s dôrazom na objavenie všetkých zlatých a milých Hatchlingov, ktorých si môžete poobliekať do najrôznejších párty kostýmov. V rámci hry zbierate a spoznávate nových vtáčikov, obleky do ich šatníka a popri tom stíhate zneškodniť pár škodoradostných prasiat :-).

Hra je situovaná na idylickom ostrove, pričom malé vtáčiky sa nič netušiac chystajú na oslavu a objavovanie zákutí ostrova. Čo osud nechcel – zlomyseľné prasce majú svoje vlastné plány na tom istom ostrove a stihnú malým Hatchlingom ukradnúť kopu osobných vecí. Je na hráčovi pospájať hračky, hviezdičky, rôzne predmety počas vyše 1000 levelov v 8-mych zázračných svetoch a získať tak všetky ukradnuté veci Hatchlingov naspäť a zbaviť sa zlomyseľných zelených nepriateľov navždy.

V hre sa objavia aj starí známi Red, Chuck a Bomb, ktorí pomôžu svojim mladým nasledovníkom pri odstraňovaní prasacích prekážok. V hre nájdete viac ako 50 neskutočne milých Hatchlingov ktorých treba poobliekať do štýlových oblekov a klobúkov.

“Sme veľmi nadšení že môžeme spustiť Angry Birds Match, hru na ktorú už verní fanúšikovia Angry Birds a The Hatchlings čakali” uviedol Heini Kaihu, vedúci Match štúdia v Rovio Entertainment.

Angry Birds Match je dostupná zadarmo na App Store a Google Play. Ostaňte v strehu, pretože tvorcovia plánujú špeciálne eventy, aktualizácie a ešte lepšie strávený čas s Angry Birds Hatchlings…