Pokračovanie najväčšej mobilnej hry všetkých čias oslavuje tretie narodeniny  práve dnes, 30. júla 2018!

 

Angry Birds 2 rastie tak rýchlo! Je to už tri roky, kedy sa táto hra dostala do života hráčov a jej popularita nevykazuje žiadne známky spomalenia!  Od začiatku v roku 2015 hráči Angry Birds 2 vystrelili viac ako 400 miliárd vtákov, hrali 140 miliárd úrovní, objavili ohromujúci počet 420 miliárd zelených prasiatok a nazbierali hviezdnych 20 miliárd hviezd! Pozrite si túto úžasne šťavnatú štatistiku v tomto videu:

Keď hra Angry Birds 2 v roku 2015 priletela na mobilné platformy, mobilný herný svet bol iným miestom v porovnaní s nástupom pôvodnej hry Angry Birds z roku 2009. Angry Birds 2 predstavila fanúšikom celú legiu nových funkcií, ktoré zdokonalili klasický vzorec Angry Birds.

Medzi najdôležitejšie patrí PvP Arena, kde sa hráči môžu proti sebe navzájom postaviť, aby získali odmeny z drahokamov a šancu súťažiť o ligy a denné výzvy. Klanové bitky sú obzvlášť populárne medzi ostrieľanými hráčmi Angry Birds 2, kde súťažné klany dokážu vyhrať úžasné odmeny. Hra tiež uviedla hráčov do bootcampu “Mighty Eagle Bootcamp” – rozhodujúcej výzvy Angry Birds, kde hráči súťažia na mamuťom celosvetovom leaderboarde. A nakoniec, Angry Birds 2 predstavila rozkošných Hatchlings, kde hráči môžu vyliahnuť a vychovávať tých najroztomilejších detských vtákov, aby zvýšili svoju strieľaciu silu.

Dôležitým pilierom Angry Birds 2 je, že sa hráči cítia viac prepojení so svojimi milovanými kŕdľami. S 3. narodeninami tvorcovi oslovili légie fanúšikov Angry Birds 2 na Facebooku aby predložili originálne návrhy klobúkov pre vtáky v hre pri príležitostí týchto narodenín. Vybrali 7 víťazov a od 3. augusta 2018 uvidia svoje klobúky v Angry Birds 2. Klobúky pre všetkých účastníkov a víťazov!