Rovio pripravuje nezastaviteľné Haloweenske prázdniny plné sladkých odmien vo forme aktualizácií, výpredajov, podujatí a ďalších prekvapení v rámci všetkých svojich appiek…


Angry Birds Evolution bude hostiť špeciálneho maskota inšpirovaného kapelou Iron Maiden na najmetalovejšom Halloweenskom vtáčom ostrove aký ste kedy videli.
Od dneška do 1vého novembra budú mať hráči možnosť získať čerstvo vyliahnutého Eddieho zo zlatých vajec. Pridajte si tohto obávaného vtáčika – rockovú ikonu do svojho tímu a vyťažte čo najviac prasacích duší.


Angry Birds 2 prichádza v strašidelnej Halloweenskej verzii
s úplne novou sadou Halloweenskych klobúkov a Super Halloweenskym výpredajom od 31vého Októbra sdo 4tého Novembra. Ako bonus tvorca hry pridáva zbrusu nové extra Halloweenske battle klanov. Spoj sa spriateľmi a ďalšími hráčmi do klanu a súťažte s inými klanmijeden na jedného za super odmeny.


Angry Birds Blast – ak si trúfaš, môžeš vstúpiť do “House of Blast”!
Dva strašidelné mini turnaje a puzzle kolekcia plná duchov a strašidiel, posadnutá úloha dňa a až záhrobné výpredaje robia Blast počas Hallowenu nepriehľadnuteľným! Akcia trvá do 1vého Novembra.


Hatchlings z Angry Birds Match sú pripravené na triky a úniky.
Jediným problémom je že zmizli všetky Halloweenske kostýmy. Je len na Tebe nájsť niečo na seba pre týchto malých zlatých krpcov, aby neostali na ocot počas Halloweenskej párty! A nezabudni hľadať 3 úplne nové postavičky.


Tohtoročný Halloween neriniesol nič dobré pre Angry Birds Friends, iba problémy a to dokonca dvojité problémy.
Objavili sa 2 prasacie strašidlá a chcú spažrošiť všetky sladkosti! Zahraj si Halloweenske turnaje a nájdi muffinky a makronky aby si nakŕmil strašidlá a udržal ich v ohrade. Pozor však na prežraté strašidlo! To ktoré zožerie najviac sladkostí sa stane obrovským Halloweenskym bosom v poslednom októbrovom týždni.


Angry Birds POP strávi Halloween v dlhých tieňoch veľkého kempového ohniska “Camp Pork Chop”.
Zahraj sa na záhadného návštevíka v podobe ducha. Nové Halloweenske levely čakajú na všetkých skalných fanúšikov. Samozrejmosťou je aj Halloweensky výpredaj trvajúci od 28meho októbra do 31vého októbra.