Ani sme si dlho neoddýchli a po septembrovej premiére Angry Birds Star Wars II. tu máme ďalšiu novinku z Fínskej tvorivej dielne ROVIO. Už 11. decembra bude zbrusu nová aplikácia Angry Birds GO! dostupná pre všetky mobilné platformy a ešte potešujúcejšie je že to bude úplne zadarmo!!! Všetky vaše obľúbené postavičky Angry Birds sa tentokrát ocitnú na pretekárskej trati vo vylepšiteľných buginách a dostanú nové funkcie v 3D rozhraní.

Je zbytočné opisovať túto úžasne a zábavne vyzerajúcu appku, keďže sa môžte pozrieť na zaujímavý GAME TRAILER:

Táto aplikácia bude voľne (zadarmo) stiahnuteľná na iOS, Android, Windows Phone 8 a BlackBerry 10. Bude obsahovať množstvo módov a princípom hry bude čo najrýchlešie prejsť vybratú pretekársku dráhu s kopou nástrah akýmy môžu byť rozbité cesty, podlí súperi, a unikátne sekcie trate, ktoré dokážu suverénneho lídra poslať na koniec súťažného poľa. Hra bude ponúkať postupné vylepšovanie vašej závodnej buginy a testovať svoj závodný špeciál budete môcť aj na špeciálnych kaskadérskych a vzdušných tratiach.

Už dnes je možné v obchodoch kúpiť TELEPODY aj k Angry Birds GO! a tak isto ako v Angry Birds Star Wars II. bude možné do hry od 11. decembra doplniť prostredníctvom TELEPODU vaše obľúbené auto. Ak sa chcete dozvedieť viac, budeme vám až do spustenia tejto skvele vyzerajúcej aplikácie prinášať všetky zákulisné informácie…stačí sledovať náš FACEBOOK profil.