Od dnešného dňa bude počas nasledujúcich siedmich týždňov na Kahoot debutovať jedna nová vzdelávacia hra s tematikou hnevu! Akadémia, vedomostná platforma a online komunita pre pedagógov, odborníkov a študentov.

Red a priatelia vedia niečo o tom, ako usmerniť svoj hnev a použiť ho na dobro. Je len vhodné, že Angry Birds zdieľajú svoje lekcie zvládania hnevu v pokračovaní partnerstva Rovio s Kahoot! Od dnešného dňa bude počas nasledujúcich siedmich týždňov na Kahoot debutovať jedna nová vzdelávacia hra s tematikou hnevu! Akadémia, vedomostná platforma a online komunita pre pedagógov, odborníkov a študentov.

Táto najnovšia várka Kahoot! hry sú vytvorené s pomocou psychologického konzultanta, aby naučili používateľov, ako ovládať svoje emócie, reagovať na situácie a využiť svoj hnev na pozitívnu zmenu! Pozrite si zbierku Angry Birds na zvládanie hnevu na Kahoot! tu, aby ste si to vyskúšali sami.

 

„Po úspešnej spolupráci na zvýšenie povedomia o klimatických zmenách sme nadšení, že môžeme pokračovať v našom úžasnom partnerstve s Kahoot! tímu,“ povedal Stephen Porter, riaditeľ značky v Rovio Entertainment. “Zaobchádzanie s hnevom konštruktívnymi a užitočnými spôsobmi bolo vždy hlavnou témou Red a všetkých Angry Birds a toto partnerstvo nám pomôže zdieľať tieto lekcie zábavným spôsobom so svetom!”

„Naším cieľom v Kahoot! je umožniť každému, aby dosiahol svoj plný vzdelávací potenciál, a veríme, že kľúčom je začať s emóciami a vybudovať si zdravé myslenie,“ povedal Craig Narveson, riaditeľ pre strategické partnerstvá v Kahoot!. „Sme nadšení, že môžeme spolupracovať s Rovio Entertainment na podpore profesionálov a firemných tímov na celom svete pri učení sa, ako riešiť výzvy, riešiť problémy a budovať emocionálnu odolnosť, a to všetko pri zábave pri hraní pútavých vzdelávacích hier!

Pokračujúce partnerstvo s Kahoot! posilňuje záväzok spoločnosti Rovio v oblasti vzdelávania, pričom stavia na predchádzajúcom partnerstve s UNICEF Fínsko s cieľom podporiť prácu UNICEF v oblasti globálneho vzdelávania. Rovio a Kahoot! tiež spojili svoje sily, aby vzdelávali študentov o význame klimatických zmien. Ak chcete vidieť predchádzajúce vzdelávacie hry na platforme, navštívte stránku Kahoot! Stránka Angry Birds.