Angry Birds 2, Angry Birds POP!, Angry Birds Friends a Nibblers – všetci si prídu na svoje!

ROVIO oslavuje Black Friday a deň vďakyvzdania naozaj skvelými a lákavými ponukami v rámci hier. A okrem skvelých ponúk sa v Roviu rozhodli umožniť fanúšikom a hráčom stať sa tvorcom celého nového levelu v súťaži o tvorbu v hre Angry Birds Friends!

Angry Birds 2

Od 22. novembra do 30teho novembra môžete získať špeciálny balíček v rámci hry Angry Birds 2. Balíček obsahuje objemný balíček tzv. gemov (konkrétne 1600) za polovičnú cenu.

Angry Birds POP!

Je naozaj za čo byť vďačný v update Angry Birds POP! venovenom dňu vďakyvzdania. Popri kope nových levelov venovaných práve dňu vďakyvzdania bude sprístupnená aj špeciálna akcia na coiny a nekonečné životy od 24. do 26. novembra.

Nibblers

Ak ešte neviete nič o tzv. Nibblers, tak čas medzi 25. a 26. novembrom je ten správny aby ste to zistili! Títo rybí týpci majú naozaj svojrázne plány na oslavu Black Friday a Vďakyvzdania. Počas spomínaných dní bude možné uchmatnúť si zľavnené coiny a boostre za veľmi sviatočné ceny!

Angry Birds Friends

Aby toho nebolo málo a aby priatelia neostali v hanbe, Angry Birds Friends si priravili rovno 3 akcie na Black Friday.Od 25. do 27. novembra sa pripravte na obrovskú zľavu na Bird coiny a upgrady. Počínajúc štvrtkom bude otvorený úplne nový “Amusement Pork” turnaj plný cukrovej vaty, lízatiek a confetti. Vyzvite svojich priateľov v 2 nových turnajoch s 12 novými levelmi!

V nedeľu nezabudnite zablúdiť na FB stránku Angry Birds Friends a zúčastnite sa súťaže o tvorcu nového levelu v tejto skvelej a chytľavej appke. Môžete navrhnúť detaily nového levelu presne podľa svojich želaní priamo v komentoch tejto súťaže. Tvorcovia hry následne vyberú najlepšie tipy a víťazné levely budú začiatkom budúceho roka vydané ako samostatné Angry Birds Friends turnaje.

Prajeme príjemné strávenie najbližších dní v spoločnosti nahnevaných vtákov, SQUAWK!