Oink! 1. marca je “Národný deň prasiat”, kedy milióny ľudí (a prasiatok) oslavujú kúzelné a milované prasiatka. Založený v roku 1972, tento sviatočný deň bol vytvorený na počesť a rešpektovanie jedného z najobľúbenejších a najinteligentnejších druhov prírody. To samozrejme znamená najsladšiu hudbu pre kučeravé uši zelených prasiatok, ktoré samozrejme chcú byť neoddeliteľnou súčasťou tohto sviatku!

Oslávte tento úžasný sviatok s najnovšou sezónou Piggy Tales: 4th Street. Toto posledné sezónne vydanie ponúka až 30 nových zábavných epizód, ktoré sú situované na štíhlej, strednej a zelenej ulici v slávnom Pig City. Nové epizódy debutujú týždenne na oficiálnom Angry birds YouTube kanáli a sú dostupné aj vysielateľom na celom svete.

Pripojte sa k zeleným prasiatkam a viac ako 2 miliónom sledovateľov ich a vtáčieho YouTube kanálu, aby ste privítali štvrtú a poslednú sériu / sezónu  veľmi úspešnej série zelených zlodejov vajec. V Piggy Tales: 4th Street sa odhalí slávne mesto Pig City a dozvieme sa o rôznych aspektoch života mestského prasiatka. Na tejto ulici (4th Street) sa môže stať čokoľvek, občania vedú svoj každodenný život v nepretržitom výtržníctve a ničení. Od policajtov, zlodejov až po duchov a škriatkov, Pig City je plné prekvapení a nepredvídateľných príbehov.