Rovio – tvorca Angry Birds a Bad Piggies sa rozhodol potešiť a obdarovať verných fanúšikov dávkou neskutočnej akcie počas Veľkonočných sviatkov, ktoré sú bez tak plné vajíčok.

 

Angry Birds Blast!

Určite počas Veľkonočného víkendu nevynechajte túto novinku. Od piatku 30. marca do pondelka 2. apríla budete svedkami ako veľkonočný zajačik prevezme kontrolu nad prebiehajúcou Mighty League. Dokážete otestovať svoje zmysly a poraziť ostatných hráčov na vrchole zajačej hory? Tu zábave nekončí! Vyskúšajte digitálny veľkonočný lov vajíčok, ktorý bude spustený v hre od 3. apríla do štvrtku 5. apríla!

 

Piggy Tales – 4th Street

Pustite si Egg-stravagantnú novú veľkonočnú epizódu Piggy Tales.Výnimočne hladné prasiatko sa dostane do poriadnej šlamastiky keď sa pokúša dostať k svojmu vytúženému veľkonočnému vajíčku. Podarí sa mu to nakoniec?!

 

Angry Birds Evolution

Genetický Egg-speriment zelených prasiatok ktorého cieľom bolo vytvorenie perfektného bojovníka sa na nešťastie skomplikoval. Ich ohavné stvorenie – Fringy, alebo The Harbinger of Doom sa nepostavilo na ich stranu, práve naopak, bojuje proti nim! Táto príšerka možno vyzerá milo, avšak je egg-strémne nebezpečná nakoľko je schopná zoslať na svojich protivníkov neskutočnú zúrivosť a božskú ničivú silu. Ako obranu proti Fringy vypustili zelené prasiatka svoje čokoládové prasiatka, ktoré môžu hráči počas hry zbierať. Pripravte sa na šokujúcu veľkonočnú epizódu!