Množstvo aktualizácií a špeciálnych vylepšení pre Angry Birds Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds 2 a Angry Birds POP – tak vyzerá tohtoročná Valentínska nádielka od ROVIA!

V Angry Birds Blast príde na návštevu “Hamsome Pig” (šunkobúchač) a prevezme jednu celú dennú misiu. Hráči sa s ním a jeho nepodarenými mini prasiatkami budú musieť poriadne popasovať a pozbierať čo najviac Valentínskych ruží. Pozor však, aby ste sa nezahľadeli do očí šunkového prasacieho zvodcu príliš dlho, mohli by ste sa veru nešťastne zaľúbiť do zlého chlapca:-)

Angry Birds Friends oslavujú Valentína ale aj svoje 5te narodeniny! Pri takej výnimočnej príležitosti sa hra presúva do naozajstného hniezdočka lásky, samotného Paríža. Samozrejme nebudú chýbať prasací “kamoši” o ktorých sa bude treba postarať v rámci nových 12tich levelov.

Jedna z vecí v ktorej sú Angry Birds naozaj dobrí je romantika! Dovoľte im zobrať vás pod svoje krídla počas Valentínskej aktualizácie plnej objatí, bozkov a 80 nových levelov odohrávajúcich sa v Hamsterdame a Missipiggy. Nebudú chýbať ani “nabúchané” Valentínske klobúky!

Angry Birds POP vo svojom Valentínskom update prinesie naspäť do hry Gale ako hosťujúceho vtáčika a zároveň 40 nových tématických levelov.

Koniec koncov ostať na Valentína celkom sám nemusí byť na škodu:-) Poprípade dať si rande vo dvojici a romanticky potichu sedieť vedľa seba a hrať tieto skvelé novinky…Valentínsky deň na zapamätanie! Nakoniec, ten kto toleruje Tvoj hnev si zaslúži Tvoju lásku!