Angry Birds Firends nie je novinka a mnohí z vás ju určite poznajú a hrajú rôzne týždňové turnaje sop svojimi FACEBOOKOVÝMI priateľmi. Od 6. Mája sa však táto zábavná a sociálna verzia presunula aj na iOS a Android platformy – teda je možné si ju stiahnuť do vášho tabletu alebo mobilu a to najpodstatnejšie: treba sa poponáhľať, lebo zatiaľ to je zadarmo!!!


Každý pondelok začína nový týždňový turnaj. Podstatou hry je nie len prejsť pripravené levely ale použiť čo najefektívnejšie tzv. “POWER-UPS” ktorými sú napr. Wingman, Kráľovský prak, Super Semiačka, VtáčieTrasenie atd. Na konci každého úspešne zvládnutého levelu sa vám zobrazí skóre a taktiež poradie v rebríčku aktuálneho týždňového turnaja. V rebríčku sa zobrazujú vaši Facebookoví priatelia, ktorí sú tak isto nakazení touto zdravo nákazlivou hrou :).
Ak by ste tam náhodou žiadneho z priateľov nenašli a nebaví vás vyhrávať turnaje bez konkurencie, v tejto novej aplikácii môžete pozvať priateľov z Facebooku priamo prostredníctvom pozvánok do konkrétnych turnajov.

Tak už mi ostáva len popriať SQUAWK 🙂 …a veľa šťastia a kamarátov na súťaženie.