Angry Birds FPS: First Person Slingshot, hra určená pre Magic Leap, ktorú sme nedávno na našom blogu spomínali dnes uzrela svetlo sveta! Angry Birds:FPS je prvou hrou od “tretej strany” ktorá je spustená na Magic Leap.

Angry Birds sa pripojili k rastúcemu množstvu zážitkov, ktoré sú k dispozícii na súpravách so zmiešanou realitou Magic Leap One Creator Edition. Tvorcovia, ktorí majú prístup k Magic Leap One, môžu teraz interagovať so svetom Angry Birds ako nikdy predtým.

 

Hra v podstate preniesla prasatami zostrojené veže z dreva a dební z klasickej Angry Birds v mobile priamo do obývačky používateľov Magic Leap. Hráči môžu za pomoci Magic Leap chodiť okolo všetkých predmetov v hre, obzrieť si ich z každého uhlu, objaviť trhliny a slabosť v jednotlivých prasačích stavbách a taktiež objaviť ukryté TNT debničky. Potom už stačí len natiahnuť obrovský prak, namieriť a zbúrať nahnevaným vtákom čo najviac. Ovládanie Magic Leap sprostredkuje pocit, akoby hráč naozaj držal prak priamo vo svojej ruke. Mierenie na zelené škodoradostné prasce nikdy nebolo intuitívnejšie a citlivejšie! A po vystrelení Angry Bird-a zistíte že samotný vystrelený vták, ale aj všetky úlomky a letiace časti zbúraných konštrukcií reagujú a odrážajú sa od gauča, stola a koberca, ktoré máte vo svojej obývačke, fakt skvelé detaily!