Všetky štyri série budú na tejto platforme dostupné do konca Júna 2018

Posledná sezóna / séria slávnej CGI animovanej série Piggy Tales, s názvom Piggy Tales: 4th Street, je pripravená na streamovanie na mobilných zariadeniach. Piggy Tales: 4th Street sa momentálne objavila na YouTube Kids, populárnej mobilnej platforme / aplikácii, ktorá ponúka najlepší obsah pre rodinu. Aplikácia ponúka ľahkú navigáciu a dokážu ju používať tak deti ktoré už dokážu čítať, ako aj tie, ktoré sa to ešte len učia.

V Piggy Tales: 4th Street sa odhalí slávne mesto Pig City a dozvieme sa o rôznych aspektoch života mestského prasiatka. Na tejto ulici (4th Street) sa môže stať čokoľvek, občania vedú svoj každodenný život v nepretržitom výtržníctve a ničení. Od policajtov, zlodejov až po duchov a škriatkov, Pig City je plné prekvapení a nepredvídateľných príbehov.

Každá epizodická eskapáda zelených prasiatok je teraz k dispozícii na sledovanie v HD kvalite na mobilnom telefóne alebo tablete. Služba YouTube Kids vysiela všetky príbehy zeleného prasiatka až do júna 2018. Tak na čo čakáte? Stiahnite si skvelú aplikáciu YouTube Kids z obchodu Google Play alebo obchodu Apple App Store.