Úžasné nové produkty s licenciou Angry Birds a kopec zábavy – odhalené na najväčšom svetovom veľtrhu licencovania značiek v americkom Las Vegas!

Tento týždeň bol naozaj zvláštny, priam bláznivý! Angry Birds sa z chladného Fínska odstrelili obrovským prakom priamo do centra zábavy USA – do Las Vegas na najväčší licenčný veľtrh na svete. Rovio na tejto výstave uviedlo množstvo úžasných noviniek na čele s prezentovaním najnovších informácií ohľadom The Angry Birds Movie 2 s plánovaným dátumom premiéry v septembri 2019.

Okrem samotného filmu prezentovalo Rovio plány s novými dlhominútovými animovanými sériami s predpokladaným dátumom spustenia v roku 2020, klasickými TV sériami, plány ohľadom Angry Birds Live Show a taktiež plánované nové unikátne Angry Birds zábavné parky. Samozrejme okrem všetkých spomínaných noviniek ťaží Rovio hlavne s populárneho YouTube kanálu, kde neustále nahráva nové animované mini série ktoré sa tešia nesmiernej popularite.

Okrem digitálneho obsahu sa môžu fanúšikovia Angry Birds tešiť aj na novinky v oblasti módy (CROCS), pochutiniek (ChupaChups), doplnkov – ruksaky, kabely a tašky od FAB a ďalšie iné.

Rovio taktiež uviedlo rôzne školské produkty a nebudú taktiež chýbať nové hračky a stavebnice, aj keď je ťažko povedať čo a koľko produktov sa dostane až sem na naše trhy.