Rovio Entertainment otvorilo v Katare svoj zatiaľ najväčší zábavný park na svete.

Spoločnosť nadšene ohlásila otvorenie svojho najambicióznejšieho a najväčšieho zábavného parku na svete! ANGRY BIRDS WORLD ™ otvára svoje brány v Katare a chystá sa privítať milióny fanúšikov z celého sveta. Táto obrovská zábavná extravagancia má viac ako 17 000 metrov štvorcových a je domovom pre fascinujúci sortiment jázd, zábavných zážitkov a iných atrakcií pre celú rodinu. Čerstvo dokončená vnútorná časť ANGRY BIRDS WORLD ™ je prvou fázou projektu. Následne sa má otvoriť verejnosti aj vonkajšia časť parku.

Fanúšikovia sa môžu plne ponoriť do sveta Angry Birds a zažiť jeden z najúžasnejších dní vo svojom živote – to všetko sľubujú tvorcovia parku. Súčasťou je Trampolínový svet – neskutočných 1300 metrov štvorcových, kde dokáže skoro každý poraziť zákony gravitácie, tak ako vták :-). Ak by vám to nestačilo a chceli by ste sa aspoň na chvíľu cítiť ako temperamentný RED, môžete sa zviezť na 106 metrov dlhej húsenkovej dráhe s názvom Own the Sky. Tí, ktorí podľahli svetu pretekov si to môžu rozdať s rodinou a kamošmi na svetovo unikátnej, viacposchodovej, 261 metrov dlhej motokárovej dráhe, ktorá prechádza interiérom, ale aj exteriérom a bola inšpirovaná práve hrou Angry Birds GO! A hladu počas blúdenia atrakciami sa vraj vôbec nemusíte obávať…vraj sa bude v miestnych bufetoch podávať všetko od výmyslu sveta…ehm, teda okrem vajíčok, dúfajme:-)

ANGRY BIRDS WORLD ™ je tiež domov pre vzdelávacie atrakcie s názvom “Veľký strom”. Je to najmodernejšie vzdelávacie centrum, kde sa deti môžu učiť o vede, skúmať svoju tvorivosť a vyjadrovať sa hudbou.