V rámci zmeny štruktúry nášho licenčného podnikania Angry Birds s potešením oznamujeme, že sme vymenovali poprednú svetovú licenčnú agentúru IMG za nášho výhradného globálneho licenčného zástupcu pre spotrebné produkty.

IMG podporuje niektoré z popredných svetových značiek, pokiaľ ide o správu licencií, as Angry Birds bude pôsobiť ako globálny partner na jednom mieste pri vývoji holistického a synergického programu spotrebných produktov.

Kati Levoranta, generálna riaditeľka spoločnosti Rovio, o tomto novom vymenovaní povedala: „V priebehu rokov Rovio spolupracovalo s množstvom agentov po celom svete, čo nás výrazne podporovalo pri sprístupňovaní Angry Birds fanúšikom kdekoľvek v rôznych fyzických formách. Aj keď sa naďalej zameriavame na vývoj a zverejňovanie nezabudnuteľných herných zážitkov a obsahu, v IMG sme našli partnera, s ktorým sa snažíme poskytovať strategickejší a globálne konzistentnejší licenčný program, ktorý je v súlade s našou hlavnou činnosťou. Sme nadšení, že môžeme spolu s IMG začať túto novú kapitolu značky Angry Birds.“

Celé oznámenie nájdete na webovej stránke IMG.